Tišina u Beogradu i Prištini na predlog Kolumbijskog modela za Gazivode

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jun.2021, 17:32

Tišina u Beogradu i Prištini na predlog 'Kolumbijskog modela' za Gazivode

Vlade Kosova i Srbije se još uvek nisu izjasnile da li je za njih prihvatljiva studija izvodljivosti o zajedničkom upravljanju jezerom Gazivode koju su im 23. juna uručile Sjedinjene Američke Države (SAD). Ni Vlada Kosova, ni Vlada Srbije i njena Kancelariji za Kosovo nisu odgovorili na upit Radija Slobodna Evropa (RSE) da li su dobili studiju i koliko je ona za njih prihvatljiva, ali do objavljivanja ovog teksta odgovor nije stigao. Studija SAD je izrađena na osnovu Vašingtonskog...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tišina u Beogradu i Prištini na predlog „Kolumbijskog modela“ za Gazivode

Izvor: Danas, 24.Jun.2021

Vlade Kosova i Srbije nisu se izjasnile da li je za njih prihvatljiva studija izvodljivosti o zajedničkom upravljanju jezerom Gazivode koju su im u sredu uručile Sjedinjene Američke Države (SAD), objavio je danas Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.