Tijanić, Tviter, mangupski odgovori

Izvor: B92, 23.Jan.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijanić, Tviter, mangupski odgovori

Beograd -- Tviteraši pišu da su "mangupski odgovori" sve što su dobili tokom intervjua koji je na Tviteru s direktorom RTS-a Aleksandrom Tijanićem organizovao NUNS.

NUNS je od 12 do 13.30 organizovao intervju na Tviteru s Tijanićem, tokom kojeg je generalnom direktoru RTS-a postavljeno mnogo pitanja, ali je na mali broj zaista i dobio odgovor, te su tviteraši zaključili da je Tijanić odgovarao samo na trivijalna i smešna pitanja.

Tviteraši su Tijaniću postavljali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ozbiljna i neozbiljna pitanja u vezi sa raznim stvarima - od onih o programu RTS, o repriziranju serija, pa do ličnih i pitanja u vezi s Kosovom i Vladom.

Mnoga pitanja su ostala bez odgovora, između ostalog pitanja o tome do kada će reprizirati "Bolji život", "Srećne ljude" i slične serije, zašto nema reprize serije "Ljubav na seoski način" kao i pitanja zašto RTS odbija da dostavi dokumente koje je tražio Savet za borbu protiv korupcije i zašto ne dozvoljava češljanje finansija Javnog servisa.

Tijanić je, međutim, odgovorio na pitanje zašto je važan Javni servis rekavši da: "Nema normalne evropske države bez gledanog, jakog i finansijski stabilnog Javnog servisa".

Bez odgovora su ostala i pitanja: "Da li je podne idealan termin za reprizu serije CSI?", "Koliko treba da košta pretplata da bi zadovljila potrebe RTS-a?", te "Zašto nema Kragujevca u vremenskoj prognozi?" i kada će ostala dopisništva RTS-a imati uslove koje imaju kolege u Beogradu.

Tijanić je pak odgovorio na pitanja u vezi s tim zašto Srbija gubi Kosovo, kao i na šta mu liči Srbija danas rekavši: "Na Tominu flašu i Vučićevu rakiju".

Odgovorio je i na pitanje da li je recept za doživotno direktorovanje druženje sa Vučićem još od JUL-a i poslovanje sa Đilasom napisavši da je: "Bio direktor i glavni urednik još tokom osamdesetih dok su obojica bili dečaci".

Takođe je odgovorio i na pitanje da li će biti kum Milutinu Mrkonjiću.

Među pitanjima koje je ostalo bez odgovora je i ono: "Zašto Novak uvek gubi kad je prenos na RTS-u, a ne kada je na B92?". Kako je protekao ceo intervju možete pogledati na Tviteru uz hashtag #nunsintervju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tijanić na Tviteru: Više komuniciram sa Slobom nego sa Mirom

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jan.2013

Direktor Javnog servisa Srbije Aleksandar Tijanić je u Tviter intervjuu NUNS-u rekao da je studirao sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, pričao o reprizama serija na RTS-u, ali i izbegao da odgovori na mnoga nezgodna pitanja...Tijaniću su korisnici Tvitera danas postavljali razna pitanja,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.