Izvor: Danas, 31.Maj.2023, 01:03

Tepić: Bezbednost Srba na Kosovu ne zavisi od beskrajnih monologa Vučića, već od KFOR-a

“Aleksandar Vučić je sve građane, sve nas koji učestvujemo u protestu protiv nasilja nazivao lešinarima i hijenima, i sad kada kao poziva na dijalog ja pitam kako treba da izgleda taj dijalog “Dobar dan lešinari, izvolite na razgovor” izjavila je potpredsednica SSP Marinika Tepić na RTS-u odgovarajući na pitanje da li je dijalog moguć i dodala da iz stranke slobode i pravde pozivaju na dijalog i smirivanje tenzije već duže vreme, a na to samo dobijaju uvrede.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Marinika Tepić: Gašić treba da bude smenjen i zbog "Jovanjice"

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2023

Potpredsednica SSP rekla je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve građane koji učestvuju u protestima protiv nasilja nazvao "lešinarima i hijenama", a da ih onda poziva na dijalog.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.