Tenzije na Kosovu, policija na nogama?!

Izvor: Mondo, 16.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenzije na Kosovu, policija na nogama?!

Kosovskim policajcima je radno vreme produženo za četiri sata i naređeno im je da obezbeđuju kulturno-istorijske spomenike, posebno srpske, navodi danas sajt Gazeta Metro, pozivajući se na neimenovane izvore.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Tvrdi se da je odluka doneta jer se Kosovo približilo članstvu u Interpolu, ali postoje upozorenja o destabilizaciji bezbednosne situacije, kako bi se sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prijem u međunarodnu policijsku organizaciju.

Odluka će biti na snazi do 21. novembra, kada će biti završen rad Generalne skupštine Interpola, navode prištinski mediji, a prenosi Fonet.

Biro za bezbednost: Sprečiti novi egzodus

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.