Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2023, 17:33

Tahiri: Izveštaj Stejt departmenta potvrđuje da je Priština izgubila 2 godine

Šef poslaničke grupe opozicione Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Besnik Tahiri izjavio je danas, reagujući na najnoviji izveštaj Stejt departmenta o investicionoj klimi na Kosovu i Metohiji, da taj izveštaj predstavlja potvrdu da je Priština izgubila dve godine bez uspeha u ekonomskom razvoju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Besnik Tahiri: Ova Vlada je izgubila dve godine bez uspeha

Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2023

PRIŠTINA..Najnoviji izveštaj Američkog Stejt departmenta o „investicionoj klimi na Kosovu“, za 2023 godinu, potvrđuje ono što smo više puta pokazali, da je ova Vlada izgubila dve godine, bez uspeha u oblasti ekonomskog razvoja. Konkretnije, naglašava se da direktne strane investicije ostaju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.