Tačijeva unuka nađena mrtva FOTO

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 11:12

Tačijeva unuka nađena mrtva FOTO

Kosovska policija saopštila je u nedelju da se sumnja da je 31-godišnja žena u Obiliću izvršila samoubistvo.

Halil Tači, poslanik pokreta Samoopredeljenje, saopštio je u nedelju uveče da je umrla njegova unuka. Žrtva, čiji puni identitet nije objavljen, kako su naveli kosovski mediji, prema prvim informacijama počinila je samoubistvo u mestu Obilić.

"Na osnovu predistražnih radnji, iako ima elemenata koji bi mogli da budu samoubistvo, policija je u koordinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa državnim tužiocem pokrenula uviđaj povodom smrti i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, koje bi pomogle istragu incidenta kao i potpuno rasvetljavanje slučaja", saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAČIJEVA UNUKA PRONAĐENA MRTVA U OBILIĆU! Oglasila se tzv. kosovska policija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023

Unuka Halila Tačija nađena mrtva...Halil Tači, poslanik Pokreta Samoopredeljenje, saopštio je u nedelju uveče da je umrla njegova unuka. Žrtva, čiji puni identitet nije objavljen, je, kako su naveli kosovski mediji, prema prvim informacijama počinila samoubistvo u mestu Obilić...- Na osnovu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.