Tači je zadovoljan, Tramp mu je nešto obećao

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači je zadovoljan, Tramp mu je nešto obećao

Nije više tajna da smo uspostavili direktne kontakte sa novog administracijom Donalda Trampa, kaže predsednik samoproglašene Republike Kosovo.

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je dobio uverenja od administracije novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa da će specijalna saradnja Kosova i SAD biti nastavljena, prenosi danas prištinski "Lajmi".

 "Nije više tajna da smo uspostavili direktne kontakte sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novog administracijom Trampa i da su nas uverili da će specijalna saradnja između SAD i Kosova biti nastavljena u skladu sa dosadašnjom tradicijom", rekao je Tači u govoru na jednoj tribini, prenosi prištinski list.

Upitan da li će biti kosovski predsednik još jedan mandat, Tači je rekao da će prihvatiti mandat "samo ako ga izaberu građani Kosova".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.