Tači: Jordan će podržati učlanjenje Kosova u Interpol

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Jordan će podržati učlanjenje Kosova u Interpol

Priština -- Tokom susreta s kraljem Jordana Abdulahom II Kosovo je dobilo podršku za učlanjenje u Interpol i druge međunarodne organizacije, navodi kosovski predsednik.

"Jordanski kralj Abdulah II mi je potvrdio punu podršku učlanjenju Kosova u Interpol i druge međunarodne organizacije“, napisao je Hašim Tači na svom profilu na Fejsbuku, gde najčešće objavljuje informacije o susretima koje ima u Njujorku.

Na sastanku se razgovaralo o saradnji dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlje u svim oblastima, posebno u oblasti bezbednosti i borbi protiv globalnog terorizma.

Kosovski predsednik se do sada na marginama zasedanja Generalne skupštine UN-a susreo sa više državnika, premijera i ministara spoljnih poslova zemalja učesnica zasedanja UN-a.

U kosovskoj delegaciji su, pored predsednika Tačija, i premijer Ramuš Haradinaj i šef kosovske diplomatije Bedžet Pacoli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.