Delegacija Kosova sa senatorom Ronaldom Džonsonom

Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Kosova sa senatorom Ronaldom Džonsonom

NJUJORK

Predsednik Kosova Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj, minister inostranih poslova Bedžet Pacoli i ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku, sastali su se danas sa senatorom Ronaldom Džonsonom, koji je član Komiteta za inostranu politiku u američkom Senatu.

Kako se navodi u saopštenju koje je objavila Vlada Kosova, senator >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Džonson je  obavešten o dostignućima, o zakonu prava, reda i mira, i posvećenost Vlade medjunarodnom jačanju Kosova, članstvu u medunarodnim organizacijama, o radu na transformaciji  Bezbednosnih snaga Kosova u vojsku Kosova i drugim temama.

U saopštenju se navodi da je “američki senator obećao da će u svemu tome Vlada SAD svesrdno pomoći”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.