TRAŽE IZLAZ IZ MIŠJE RUPE! Lažna država predlaže suspenziju taksi na 120 dana, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽE IZLAZ IZ MIŠJE RUPE! Lažna država predlaže suspenziju taksi na 120 dana, ali...

Predsednik parlamenta lažne države Kosova Kadri Veselji je predložio suspenziju taksi na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine na 120 dana, ali pod uslovom da ove dve zemlje ispune određene uslove!

Veselji je ranije ove sedmice predao liderima vladajuće koalicije svoj pisani predlog da obustavi takse kako bi sačuvao interese Kosova i partnerstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Ranije je dokument dat i američkom ambasadoru Filipu Kosnetu na samitu na kom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvovao i premijer lažne države Ramuš Haradinaj. Izjava američkog ambasadora o privremenoj suspenziji nakon tog sastanka očigledno je u skladu sa Veseljijevim predlogom.

Dokumentom su navodno predviđeni uslovi za suspenziju poreza, mere u periodu suspenzije, kao i nadoknada 100 odsto poreza i puni reciprocitet sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.