TORTURA LAŽNE POLICIJE NA KOSOVU: Pretučena dva Srbina na Gazimestanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2020, 18:24

TORTURA LAŽNE POLICIJE NA KOSOVU: Pretučena dva Srbina na Gazimestanu (VIDEO)

Mladići koji su zatražili lekarsku pomoć kazali su dasu ih policajci tukli i u autu.

Uprkos očekivanjima da će ovaj Vidovdan proteći u miru jer je posećenost vernika bila znatno manja od proteklih godina, posle parastosa na Gazimestanu dogodio se incident kada su pripadici kosovske specijalne policije primenili silu i uhapsili dva srpska mladića, Stefana Trajkovića (20) i Vojislava Simića(20) iz Kosova Polja.

Prema Stefanovim rečima, policajac je tražio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog druga da skloni odnosno spakuje srpsku zastavu koju je on nosio, ali kada je počelo koškanje između njih dvojice, prišao je da pomogne drugu.

Iako mu policajac nije oduzeo zastavu, pristigli su specijalci ROSU, iz uz primenu sile i udarce strpali ih u vozilo i povezli, ali su ih potom izbacili na magistralni put Priština-Mitrovica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.