TEROR ZA TEROROM: Opljačkana još jedna SRPSKA kuća na Kosmetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 15:58

TEROR ZA TEROROM: Opljačkana još jedna SRPSKA kuća na Kosmetu

Često se dešavaju pljačke u srpskim kućama, za šta niko još uvek nije odgovarao.

U selu Lepina kod Lipljana, na Kosovu i Metohiji, nepoznate osobe su u četvrtak uveče provalile u porodičnu kuću Živkovića, koji u trenutku pljačke nije bio u kući, izvršili su premetačinu i odneli dva ručna sata.

Slučaj je prijavljen tzv. kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj.

Vlasnik kuće, je za Tanjug izjavio da je u vreme pljačke bio u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sahrani. Prema njegovim rečima, razbojništvo je primetio njegov komšija koji je otišao da proveri zašto nadzorna kamera ne radi.

- Tog dana, negde oko 19 časova, proverio sam da kamera ne radi. Mislio sam da je struja nestala. Sutradan sam pozvao komšiju da proveri zašto kamera ne radi i tada je video da su vrata razvaljena. Lopovi su isključili kameru i rasturili sve po sobama. Odnete su neke sitnice, ali još uvek ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, dok ne sredim ovaj lom - rekao je Živković.

On je apelovao na policiju da rasvetli ovaj slučaj i da se vandali privedu pravdi.

Kako je dodao, nije redak slučaj da se u Lepini i okolnim selima dešavaju razbojništva za koja, kako kaže, do sada niko nije odgovarao.

Pre samo nedelju dana u obližnjem Suvom Dolu, na gotovo identičan način obijena je kuća Petra Ilića.

Tanjug
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.