Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 11:50

"TAMO JE OPSADNO STANJE" Aktivista sa severa Kosova za "Blic TV" o tenzijama u srpskim opštinama u pokrajini: Ono što vidite u medijima nije ništa naspram stvarnosti na terenu

- Ukratko, imamo opsadno stanje na severu Kosova gde faktički u sve četiri opštine imamo izuzetno jako rapsoređene kombinovane snage i kosovske policije i KFOR-a. Takva situacija je gotovo u sve četiri opštine, s tim što je u opštini Severna Mitrovica ili Kosovska Mitrovica stanje daleko mirnije u odnosu na, recimo, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić - kaže za "Blic TV" Miodrag Milićević, izvršni direktor nevladine organizacije "Aktiv" iz Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.