SzS traži ostavku Marka Đurića

Izvor: RTS, 18.Apr.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS traži ostavku Marka Đurića

Savez za Srbiju je najoštrije osudio "hajku i crtanje mete na Radu Trajković koju sprovode režimski tabloid 'Alo' i direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić". Zatražili su da Đurić odmah podnese ostavku.
Oni su, kako je naveo Savez, izneli "monstruozne laži" o umešanosti Rade Trajković u istragu ubistva Olivera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ivanovića koju sprovodi kosovsko tužilaštvo.
"Zlokobna je sličnost između organizovanog naprednjačkog progona Rade Trajković i slične operacije koju su protiv Olivera Ivanovića sproveli isti Marko Đurić i TV Pink", naveo je Savez.
Iz Saveza podsećaju javnost da su iz Srpske napredne stranke isto ovako medijski blatili i "monstruozno" lagali o Oliveru Ivanoviću, kao i svima drugima na Kosovu, koji se ne slažu sa njihovom "katastrofalnom" politikom.
Nakon tih progona i laži, SzS smatra da su ljudi koji su još van domašaja pravde ubili Ivanovića.
Oni su upozorili Marka Đurića i "njegovog gazdu Vučića", da će ih smatrati odgovornim za svaki dalji korak progona ili bilo kakvog ugrožavanja Rade Trajković.
"Oni će po zakonu odgovarati nakon promene vlasti, kao i za navođenje medijskih nišana na Olivera Ivanovića", istakao je SzS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.