,,Svi moji putevi vode ka Srbiji“

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Feb.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

,,Svi moji putevi vode ka Srbiji“

Kancelarija za mlade Gradske opštine Vračar organizuje tribinu „Svi moji putevi vode ka Srbiji“ na kojoj će biti gost autor istoimene knjige i veliki prijatelj srpskog naroda Arno Gujon.

 
Tribina će biti održana u četvrtak 28.02.2019. godine sa početkom od 19 časova u Svečanoj sali GO Vračar, u Njegoševoj 77.
 
Arno Gujon, mladi Francuz, koji je odlikovan najvišim priznanjima za svoj humanitarni rad i ljubav koju iskazuje prema našem narodu, a posebno Kosovu i Metohiji, podeliće sa mladima sa Vračara i Beograda svoju životnu priču, izazove sa kojima se susretao, kao i podsetiti na one vrline koje uvek moramo baštiniti.
 
Svi mladi sa Vračara koji se prijave putem OVOG...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.