Sve je spremno za nerede? Na tzv. Kosovo stigli kompleti šok-bombi

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 13:30

Sve je spremno za nerede? Na tzv. Kosovo stigli kompleti šok-bombi

U bazu Belvedere, koju koriste specijalne jedinice tzv. kosovske policije, stigli su novi kompleti i setovi ručnih šok-bombi, prenose mediji.

Kompleti i setovi ručnih šok-bombi će se koristiti za nerede i upade u prostorije, prenose "Novosti".

Kako navode, pripadnici specijalne jedinice NJSO uskoro će zadužiti i nove komplete policijskih uniformi.

One će biti sive boje, a u kompletu sa njima, pripadnici ove jedinice zadužiće i nove borbene prsluke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovo ukazuje na to da se vlast u Prištini ozbiljno priprema za 1. septembar, za kada je zakazana primena odluke o poništavanju srpskih dokumenata i registarskih oznaka. Posto su Srbi jasno rekli da neće prihvatiti ove mere, Kurtijeva vlast očigledno sprema nasilni scenario, pišu mediji.

Podsetimo, kosovski specijalci i delovi njihove takozvane Vojske juče su sprovodili vežbu uz pomoć turskih, nemačkih, britanskih i američkih instruktora iz Kfora, čime je međunarodna vojna misija drastično prekršila Rezoluciju 1244 SB UN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KURTI SPREMA PAKAO 1. SEPTEMBRA: U bazu Belvedere stigli kompleti šok bombi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2022

U bazu "Belvedere" koju koriste specijalne jedinice takozvane kosovske policije, a koja se nalazi u južnom delu Kosovske Mitrovice, stigli su novi kompleti i setovi ručnih šok - bombi koje će se koristiti za nerede i upade u prostorije - nezvanično se saznaje...Kako prenose izvori, pripadnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.