Izvor: Blic, 07.Avg.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski "Blik": Kako se Kosovo i Albanija ujedinjuju NEPRIMETNO ZA OSTATAK SVETA

"Albanija i Kosovo, u kome u međuvremenu žive gotovo još samo Albanci, približavaju se krupnim koracima, neprimetno za ostatak sveta. Predlozi za imenovanje zajedničkog predsednika završili su u fioci nakon međunarodnog protesta, ali plan za stvaranje zajedničke carinske uprave već je sproveden u delo", piše švajcarski "Blik".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blik: Spajaju li se Kosovo i Albanija?

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2018

BERN - Ideja Velike Albanije ponovo je prisutna, ocjenjuje švajcarski dnevnik "Blik" dodajući da protivnici te ideje sa strepnjom prate postepeno približavanje Albanije i Kosova...Neprimjetno od međunarodne zajednice, Albanija i Kosovo, koje je naseljeno gotovo samo još Albancima, približavaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.