Izvor: Blic, 09.Avg.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzavac se vratio u kosovski parlament

Suzavac se ponovo vratio u kosovski parlament i to u trenutku dok je Odbor za spoljne poslove razmatrao Nacrt dokumenta o demarkaciji sa Crnom Gorom, objavio je prištinski portal Koha.net.

Policija, kako se navodi, traga za predstavnikom radikalnog opozicionog pokreta Samoopredeljenje Dritonom Kaušijem, koji je suzavcem pokušao da onemogući usvajanje ovog dokumenta.

Portal navodi da je uprkos tome Nacrt usvojen sa šest glasova, te podseća da je ovom sastanku prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pet poslanika tog pokreta.

Kako je predvidjeno, sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom, koji je potpisan prošlog avgusta u Beču, trebalo bi da se nadje na dnevnom redu kosovskog parlamenta u četvrtak.

Za Prištinu je, inače, ovaj dokument veoma važan jer od njegovog usvajanja zavisi hoće li Brisel odobriti viznu liberalizaciju za gradjane Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.