Sud u Prištini ukinuo pritvor Fatmiru Ljimaju za slučaj Klečka

Izvor: Glas javnosti, 06.Jun.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Prištini ukinuo pritvor Fatmiru Ljimaju za slučaj Klečka

PRIŠTINA - Sudsko veće Osnovnog suda u Prištini danas je odlučilo da ukine meru pritvora poslaniku Skupštine Kosova, Fatmira Ljimaja i drugim bivšim pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova optuženih za izvršenje ratnih zloćina u slućaju Klečka.

To je prištinskim medijima potvrdio jedan od branilaca Ljimaja, prištinski advokat Tom Gaši.

Ljimaj i petorica drugih optuženih se terete za izvršenje ratnih zloćina u zatvoru u selu Klečka tokom marta 1999 godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Juče je kao svedok tužilaštva svedočio Bisljim Zurapi, koji je jedno vreme bio komandant OVK, koji nije potvrdio postojanje zatvora u Klečki.

Suđenje se nastavlja 3 jula, kada će, kako se očekuje odbrana pozvati svoje svedoke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLUČAJ KLEČKA: Sud ukinuo kućni pritvor Fatmiru Ljimaju

Izvor: Kurir, 06.Jun.2013

Ukidanje pritvora Ljimaju i još petorici osumnjičenih usledilo je posle svedočenja Bisljima Zurapijas koji nije potvrdio postojanje zatvora u Klečki..PRIŠTINA - Sudsko veće Osnovnog suda u Prištini danas je odlučilo da ukine meru pritvora poslaniku Skupštine Kosova, Fatmira Ljimaja i drugim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.