Sud u Prištini izdao međunarodnu poternicu za Radoičićem

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Prištini izdao međunarodnu poternicu za Radoičićem

Sud u Prištini izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je osumnjičen da je umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, javljaju kosovski mediji.

Kako navode, Radoičić je osumnjičen i za organizovani kriminal i druga teška dela.

Specijalno tužilaštvo je nedavno proširilo istragu i na Zvonka Veselinovića, koji je više puta viđen u pratnji zamenika predsednika Srpske liste.

Po zahtevu Tužilaštva, sud >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je takođe izdao nalog za njegovo hapšenje.

Kako se navodi, Veselinović, koji je prošle godine viđen na severu, osumnjičen je za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN-a, izazivanje opšte opasnosti i ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

Tužilac Sulj Hodža, koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, rekao je da je ovo "poslednja mogućnost Tužilaštva da obezbedi prisustvo dvojice osumnjičenih, koji su godinama bili povezani sa organizovanim kriminalom na severu Kosova".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.