Studenti FPN u humanitarnoj misiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2019, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti FPN u humanitarnoj misiji

Grupa od pedesetak studenata Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a u okviru studentske organizacije "Srpski politički forum" organizovala je petu po redu humanitarno-edukativnu misiju na Kosovu i Metohiji, gde je do sada posetila nekoliko sela i manastir Gračanicu.

Porodicama sa više dece u selima Prekovce kod Novog brda, Koretištu i Partešu poklonili su prehrambene proizvode, igračke i kućne aparate.

Studenti su poklone uručili porodici Danijele Filimonović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa troje dece, devetočlanoj porodici Savić u Koretištu, sedmočlanoj porodici Simić u Partešu i šestočlanoj porodici Mladenović.

U Koretištu su posetili i dečiji vrtić "Kolibri" gde su donirali igračke, slatkiše i školski pribor.

Studenti će nastaviti posetu Kosovu i Metohiji i u naredna dva dana kada će obići Prizren, Zočište, Veliku Hoču, Visoke Dečane, Pećku Patrijaršiju i Manastir Banjska.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.