Strašno: Za oslobađanje deteta od crne magije uzimala na hiljade evra

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Za "oslobađanje" deteta od crne magije uzimala na hiljade evra

Smederevska policija uhapsila je Ramonu V.(31) iz Smederevske Palanke zbog sumnje da je varala građane naplaćujući im "oslobađanje" od crne magije, saopštila je danas policija.

Niš: Bugarka privedena zbog crne magije

Ubio suprugu i izvadio joj fetus za sreću!!!

Nove piramidalne prevare u Srbiji!

Ramona je, kako se navodi u saopštenju, u časopisu "Zona" dala oglas navodeći da se bavi "skidanjem crne magije", na koji se 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << aprila javila oštećena N.A. (26) iz Kosovske Mitrovice, tražeći da osumnjičena pogleda njeno dete staro pet meseci.

Tokom telefonskog razgovora Ramona V. je oštećenoj rekla da je za navodnu izradu amajlija potrebno uplatiti 130.000 dinara u tri navrata, što je oštećena i učinila.

Više hiljada evra za skidanje magije

Po dobijanju novca osumnjičena je ponovo od oštećene tražila na ime "skidanja crne magije" dodatnih 1.000 evra, kada je oštećena shvatila da je prevarena i slučaj prijavila policiji.

Osumnjičena je, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, sprovedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Policija veruje da ima još prevarenih građana i pozvala ih je da slučaj prijave na broj telefona 026/633-126.

(Beta)

Foto: Ilustracija Guliver/Thinkstock

Porodica tajnog agenta MI6 Gareta Villijamsa (31), čija misteriozna smrt potresa Veliku Britaniju, sumnja da je njihovog sina usmrtila "crna magija". Opširnije OVDE.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhapšena zbog navodnog skidanja crne magije

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2012

SMEDEREVO - Smederevska policija uhapsila je Ramonu V.(31) iz Smederevske Palanke zbog sumnje da je varala građane naplaćujući im "oslobađanje" od crne magije, saopštila je danas policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.