Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2022, 10:54

Strašan zločin u Severnoj Mitrovici, mladić ubio oca i brata blizanca

Dve osobe su ubijene, a po nezvaničnim podacima radi se o ocu, poznatom advokatu iz Severne Mitrovice i njegovom sinu, dok je osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata, uhapšen.
Dvostruko ubistvo se dogodilo u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici jutros oko šest časova, a prethodila mu je porodična rasprava oca i dvojice braće blizanaca, prenosi „Kurir„.
Portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović potvrdio je događaj u kome su učestovala dvojica braće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << blizanaca rođeni 1993. godine i njihov otac, kao i da je događaju najverovatnije prethodila porodična rasprava.
„Oko 6 sati dobili smo informaciju o oncidentu. Radi se o dvostrukom ubistvu, ubijeni su U. B. (29) i M. B. otac osumnjičenog. Reč je o porodičnom sukobu, čiji motiv će utvrditi policija. Obavešten je dežurni tužilac, lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno“, kaže Radović.
Ubistvo je počinjeno hladnim oružjem, najverovatnije nožem.
„Više od sat vremena lekari u KBC u Severnoj Mitrovici pokušavali su da reanimiraju oca blizanaca, nažalost, nisu uspeli“, kaže izvor iz Severne Mitrovice.
Policajcu presudio sopstveni pas dok je čekao suđenje za ubistvo 3 klinca

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUOZNI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE LEDE KRV U ŽILAMA: Blizanca ubio na licu mesta, otac izdahnuo na operacionom stolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022

Poznati advokat iz Severne Mitrovice Milan Bigović i njegov sin ubijeni su jutros, a osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata, je uhapšen...Ubijeni advokat je prethodno radio kao tužilac, da bi posle penzionisanja nastavio da radi baveći se aedvokaturom, a bio je jedan od advokata Olivera Ivanovića...Ubijeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.