Izvor: Blic, 31.Maj.2023, 20:31

Stjuart Pič: Nametanje gradonačelnika silom nije bilo mudro, narušena reputacija Kosova kod saveznika

Izaslanik Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuart Pič poručio je nakon sastanaka koje je imao sa predstavnicima Prištine da odluka o nasilnom ulasku gradonačelnika u zgrade opština na severu Kosova nije bila mudra i da je dovela do teških posledica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽNE VESTI ZA PREMIJERA LAŽNE DRŽAVE: Britanski izaslanik poslao jasnu poruku "Narušena reputacija Kosova kod saveznika"

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Izaslanik Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuart Pič oglasio se povodom situacije na Kosmetu...Izaslanik Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuart Pič poručio je nakon sastanaka koje je imao sa predstavnicima Prištine da odluka o nasilnom ulasku gradonačelnika u zgrade opština na severu Kosova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pič: Akcija kosovske vlade da nasilno nametne gradonačelnike nerazumna, sa štetnim posledicama

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

U jeku najnovije krize na Severu Kosova, koja traje od petka, Kosovo je danas posetio i Specijalni izaslanik Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan, Stjuart Pič.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.