Stefanović za RTS: Srbija jača i nije lak plen

Izvor: RTS, 02.Dec.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović za RTS: Srbija jača i nije lak plen

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, ministar Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako će se te zemlje odrediti. "Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda", rekao je Stefanović.
Potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je da izjava Envera Hodžaja predstavlja neprijateljski akt protiv Srbije i njenih građana i poziv na dodatnu nestabilnost u regionu.

"Oni prepoznaju da Srbija jača, da Srbija nije lak plen i da nije zemlja koja će se samo sklanjati, povijati i puštati da prolazi sve ono ono što je protiv interesa naše zemlje", rekao je  Stefanović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a. 
Prema njegovim rečima, te reči dolaze danas kad je Srbija i ekonomski i politički snažnija, ima veću ulogu u svetu i može policijski i vojno značajnije da zaštiti svoju teritoriju i svoj narod. 
S obzirom na to da je Hodžaj o paktu protiv Srbije razgovarao u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, treba videti kako će se te zemlje odrediti, rekao je Stefanović. 
"Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski naord loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda", istakao je ministar.   
On je ukazao da svi oni koji postoje u tim zemljma i koji vode te zemlje treba da razmišljaju o tome koliko je Srbija bila fer i korektna sve ove godine prema njima.
"Trudimo se da sa svima pravimo mirne i dobre odnose u regionu, trudimo se da pravimo takvu vrstu saradnje, i ekonomsku i političku da niko u regionu zbog Srbije nema bilo kakav problem", istakao je Stefanović. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović o PAKTU PROTIV SRBIJE: Videćemo se kako će se Hrvatska, Makedonija i Crna Gora odrediti, nismo lak PLEN

Izvor: Blic, 02.Dec.2018

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović kažže da treba videti kako će se te zemlje odrediti.

Nastavak na Blic...

Stefanović: Srbija jača i nije lak plen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2018

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako ce se te zemlje odrediti..."Želimo da cujemo šta su to Srbija i srpski narod loše...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.