Stefanović: Očekujem vanredne izbore ove godine

Izvor: S media, 13.Jan.2013, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Očekujem vanredne izbore ove godine

Šef poslaničkog kluba DS Borislav Stefanović ocenio je noćas da je rasprava o Rezoluciji o Kosovu pokazala veliko razmimoilaženje u politici vlade i predsednika Srbije o tom pitanju i da očekuje vanredne izbore u ovoj godini.

On je novinarima u paramentu rekao da je DS podnela amandman da bi „vladajuću koaliciju“ naterala da platformu pokaže građanima i dodao da će, ukoliko se razmimoilaženje nastavi, naročito na polju borbe protiv kriminala i korupcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biti vanrednih izbora ove godine zašta je DS uvek spremna.

Građani su imali pravo na uvid u tekst platforme, kazao je Stefanović, dodajući da je zbog toga zadovoljan.

SKUPŠTINA SRBIJE: Usvojena Rezolucija o Kosovu i Metohiji

Skupština Srbije usvojila Rezoluciju o Kosovu i Metohiji. Rezoluciju podržalo 175 poslanika, protiv glasalo 19. Prethodno Vlada skinula oznaku tajnosti sa platforme. Opširnije OVDE.

(S media/Tanjug)

Foto: Beta/Marko Rupena/AV
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Stefanović: Očekujem vanredne izbore ove godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2013

Šef poslaničkog kluba DS Borislav Stefanović ocenio je sinić da je rasprava o Rezoluciji o Kosovu pokazala veliko razmimoilaženje u politici vlade i predsednika Srbije o tom pitanju i da očekuje vanredne izbore u ovoj godini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.