Stefanović: Netačne tvrdnje Prištine, vrše pritisak na članove Izvršnog komiteta

Izvor: RTV Pink, 26.Jun.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Netačne tvrdnje Prištine, vrše pritisak na članove Izvršnog komiteta

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su apsolutno netačne tvrdnje prištinskih zvaničnika da su se skoro svi učesnici rasprave na sednici Izvršnog komiteta Interpola založili da se zahtev tzv. Kosova razmatra na Generalnoj skupštini i da predstavljaju pritisak na članove Izvršnog komiteta i to u trenutku dok sednica još traje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Stefanović: Netačne tvrdnje Prištine o Intepolu, vrše pritisak na Izvršni komitet

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2019

Nebojša Stefanović izjavio da su netačne tvrdnje prištinskih zvaničnika da su se skoro svi učesnici rasprave na sednici Izvršnog komiteta Interpola založili da se zahtev tzv. Kosova razmatra na Generalnoj skupštini Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.