Stamatović: Ignorisati dijalog o Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović: Ignorisati dijalog o Kosovu

Zdrava Srbija apeluje na sve nacionalno i državno odgovorne institucije, političke stranke, pokrete i javne ličnosti, na sve koji vole Srbiju, da, kao što su masovno ignorisali prvu fazu Vučićevog "unutrašnjeg monologa o Kosovu" isto učine i sa drugom fazom ove "lakrdije", izjavio je danas predsednik inicijativnog odbora Zdrave Srbije, Milan Stamatović.

Stamatović je u pisanoj izjavi naveo da je ZS posebno upozorila starešinstvo Srpske pravoslavne crkve da nipošto ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učestvuje u "ovoj Vučićevoj karaoke predstavi, koja treba da mu posluži kao smokvin list za brutalnu izdaju" Kosova i Metohije.

"Zdrava Srbija očekuje od SPC da svojim primerom pokaže da nije "Crkva kruga dvojke" i da, premeštanjem sedišta patrijarha i Svetog arhijerejskog sinoda, u njihovo istorijsko sedište - u kompleks Pećke patrijaršije, već do kraja meseca, jasno poruči vernicima i građanima Srbije šta misli o Vučiću", rekao je Stamatović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.