Stabilno na jugu Srbije

Izvor: RTS, 09.Feb.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilno na jugu Srbije

U Kopnenoj zoni bezbednosti uz administarativnu liniju sa Kosovom i Metohijom stabilno stanje, izjavio komandant Žandarmerije Bratislav Dikić.

Trenutno je stabilno stanje u Kopnenoj zoni bezbednosti uz administarativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, rekao je komandant Žandarmerije general policije Bratislav Dikić.

Dikić je rekao da je trenutno stanje bezbednosti bez "nekih opterećujućih faktora koji bi mogli da naruše mir".

On je tokom obilaska Komandno-operativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centra Žandramerije u mestu Ristovac, oko osam kilometara severno od Bujanovca predstavio sistem termovizije, odnosno video- nadzora nad delom kopnene zone bezbednosti koje je u nadleženosti Žandarmerije.

Novinari su mogli da se uvere kako se putem video-kamera i direktnim nadzorom na terenu kontroliše situacija i sprečava šverc akcizne robe, kao i ilegalni prelazi administrativne linije.

Dikić je rekao i da Žandarmerija dobro sarađuje sa građanima koji žive u Kopnenoj zoni bezbednosti, Vojskom Srbije i pripadnicima Kfora sa druge strane administrativne linije.

Dikić će zajedno sa direktorom policije Miloradom Veljovićem obići nekoliko baza Žandarmerije u kopnenoj zoni bezbednosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIKIĆ: STABILNO NA JUGU SRBIJE

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012

Žandarmerija dobro sarađuje sa građanima koji žive u Kopnenoj zoni bezbednosti, Vojskom Srbije i pripadnicima Kfora sa druge strane administrativne linije..RISTOVAC - U Kopnenoj zoni bezbednosti uz administarativnu liniju sa Kosovom i Metohijom stabilno stanje, izjavio komandant Žandarmerije Bratislav...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.