Izvor: Danas, 13.Jul.2023, 12:07

Šta je Kurti govorio neposredno pred tuču i polivanje vodom?

Pred tuču u kosovskoj Skupštini, kosovski premijer Aljbin Kurti, pre no što će biti poliven vodom, govorio je o nalogu za hapšenje Milana Radoičića, kao i navodi da će se 25 odsto policajca povući sa severa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

TRANSPARENTI, ZVIŽDUCI, VREĐANJE, CEPANJE SLIKA Ovo je prethodilo masovnoj tuči u prištinskoj Skupštini, Kurti otkrio kako će policija na severu Kosova da se rasporedi (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jul.2023

Pre opšte tuče u prištinskom parlamentu, u kome je Aljbin Kurti najpre poliven vodom, a potom i fizički napadnut, govorio je o povlačenju 25 odsto policajca sa severa Kosova i Metohije. Prethodile su mu i tenzije od samog početka sednice, gde je bilo transparenata, zvižduka, vređanja, Kurtijevih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.