Srpsku zemlju u selu Banov Do uzurpirali separatisti u dogovoru sa Vučićem pred izbore

Izvor: KMnovine.com, 23.Dec.2023, 00:17

Srpsku zemlju u selu Banov Do uzurpirali separatisti u dogovoru sa Vučićem pred izbore

Srpsku zemlju u selu Banov Do uzurpirali separatisti u dogovoru sa Vučićem pred izbore

U selu Banov Do u opštini Zvečan bespravna gradnja puta, sve izgleda kao da je rađeno po dogovoru sa naprednjačkim režimom pred izbore!



   
Pogled na Zvečan sa lokacije kuda prolazi put preko banovog Dola / Arhiva    

Navodno nakon "neobjašnjivog" projekta izgradnje puta >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kroz srpska imanja, kosovski Albanci su sada bespravno uzurpirali i srpsku zemlju u obližnjem selu Banov Do na putu Kosovska Mitrovica - Zvečan - Zubin Potok.


Takozvana "Kosovska policija" je zvanično zaustavila je radove nakon što su iz "Srpke demokratije", stranke Srba ali registrovane u okviru sistema takozvane "republike Kosovo", snimili radove i štetu koju je građevinska firma kako bi izgradili put do nove policijske baze.


Izgradnja puta je blokirana dan pred izbore 17. decembra ali je i ponovo nastavljena dan posle izbora. 


Pored toga pripadnici takozvane Kosovske policije i službenici tzv. "Agencije za privatizaciju" u Prištini stavili su katanac na banjski kompleks u Banjskoj u opštini Zvečan, čiju je izgradnju  finansirala vlada Republike Srbije. Time je uzurpirana još jedna značajna imovina države Srbije ali, po svemu sudeći, to se odvijalo takođe u dogovoru sa separatističkim vlastima od samog početka izgradnje.


Trideset radnika hotelskog kompleksa "Rajska banja" ostaje bez posla, gase se i druge institucije a za to vreme u selu Banov Do preko srpske zemlje bageri "nepoznate" građevinske firme kosovskih Albanaca i dalje nesmetano grade put dug 10 kilometara.

 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.