Srpskom članu CIK-a policija oduzela telefone zbog snimanja; Advokat: Bez razloga

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskom članu CIK-a policija oduzela telefone zbog snimanja; Advokat: Bez razloga

Priština -- Policija je bez obrazloženja oduzela dva mobilna telefona članu CIK i Srpske liste Stevanu Veselinoviću, rekao je za Kosovo Onlajn advokat Negovan Šaranović.

On je naveo da nisu tačni navodi pojedinih prištinskih medija da je Veselinović telefonom snimao brojanje glasova u prostorijama Ministarstva infrastrukture.

Šaranović je kazao da je verovatno policiji zasmetalo što je njihovu akciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimao na javnom mestu, na ulici ispred ministarstva, kada su članove komisije izbacili iz zgrade zbog navodnog trovanja kovertama sa glasovima Srba.

Ranije danas predsednik Srpske liste Goran Rakić je rekao da su, uz primenu sile, i pored zahteva člana Srpske liste Stevana Veselinoća da ostane uz materijal, Veselinović i svi posmatrači iz SL isterani, ne samo iz prostorije u kojoj se nalaze glasovi, već iz zgrade ministarstva infrastrukture.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.