Srpski mladić iz Kusca ponovo vraćen u bolnicu zbog slomljene vilice

Izvor: KMnovine.com, 28.Okt.2015, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski mladić iz Kusca ponovo vraćen u bolnicu zbog slomljene vilice

Sedamnaestogodišnji Velibor Petrović koga je u subotu povredila grupa šiptarskih mladića u selu Gornje Kusce ponovo je prebačen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, pošto je utvrđeno da mu je polomljena vilica.


   
RTV Puls    


Povreda vilice ustanovljena je tek juče na lekarskoj kontroli u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, pošto u subotu kada je primljen nije bilo dežurnog lekara na odeljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << maksilofacijalne hirurgije koji bi pogledao rendgenski snimak.

Velibor će, kako je potvrdio njegov otac Zoran, biti operisan u petak, pošto je juče lekar utvrdio da mu je polomljena vilica, javio je KIM radio.

Jutros su ga ponovo snimali, radili analize krvi i u petak će ga operisati. Svi smo jako potreseni, i ja i supruga, jedva smo došli iz Mitrovice kući. Ni sam ne znam ni kako smo došli, totalno smo izgubljeni, mnogo mi je teško”, rekao je za KIM radio otac povređenog dečaka.

U napadu koji se dogodio u subotu kada je grupa šiptarskih mladića napala srpske dečake, Velibor je zadobio višestruke povrede glave. Kako je ranije rekao direktor Zdravstvenog centra dr Milan Ivanović, mladiću je povređeno oko i ušna školjka.

Za napad na Velibora Petrovića uhapšen je jedan sedamnaestogodišnji Šiptar, a za ostalima se traga, rečeno je u tzv "kosovskoj policiji".


Nikada do sada ni jedan Šiptar nije kažnjen za bilo koji zločin nad Srbima pa se opravdano sumnja da će se i ovaj napadač izvući bez posledica kao što su se izvukli ostali za "kojima se traga" iako su svi iz istog sela i ne postoje ni teoretske anse da bi se mogli sakriti.

Grupu srpskih mladića napadnuta je posle fudbalske utakmice u Gornjem Kuscu kada su četvorica teško povređena improvizovanim buzdovanom kojim ih je Šiptar napao a Velibora najteže povredio.



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.