Srpska štampa i u Gračanici

Izvor: RTS, 27.Apr.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska štampa i u Gračanici

Posle pet meseci na kioscima i marketima u Gračanici ponovo su se pojavili primerci svih dnevnih novina.
Novine nisu stizale nakon što je vlada Ramuša Haradinaja donela odluku o uvođenju taksi od 100 odsto na svu robu koja dolazi iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine.

Zvezdan Mihajlović, predstavnik firme "KIM Beokolp" koja distribuira štampu na Kosovu i Metohiji, potvrdio je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Radio Kosovska Mitrovica da je taksa od 100 plaćena, i da će štampa biti isporučena za celu teritoriju Kosova i Metohije.
On je naveo da će štampa od ponedeljka biti u punom broju na svim prodajnim mestima, kao što je to bilo i pre uvođenja taksi, s obzirom na to da je postignuto kompromisno rešenje između izdavača i distributera.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE PET MESECI: Srpska štampa od jutros u Gračanici

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2019

Posle pet meseci, na kioscima i marketima u Gračanici od jutros su se pojavili primerci svih srpskih dnevnih novina Posle pet meseci, na kioscima i marketima u Gračanici od jutros su se pojavili primerci svih srpskih dnevnih novina, objavila je Radio televizija Gračanica.Podseća...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.