Srpska lista upozorava: Srbi, ne nasedajte na letke takozvane Narodne odbrane

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 00:35

Srpska lista upozorava: Srbi, ne nasedajte na letke takozvane ''Narodne odbrane''

Srpska lista saopštila je da su se večeras na ulicama Kosovske Mitrovice pojavili leci koje potpisuje izvesna ''Narodna odbrana''.

U njima se poziva na "otpor Kurtijevoj policiji", i upozorila građane da ne nasedaju na ovakve zlonamerne provokacije.

''Povodom letaka nekakve 'Narodne odbrane' koji su se večeras pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na 'otpor Kurtijevoj policiji', Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na ovakve provokacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i podmetačine. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente'', navodi se u saopštenju Srpskre liste.

Nekome je, kako navode iz Srpske liste, očigledno, namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.

''Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima'', dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na provokacije navodne „Narodne odbrane“

Izvor: Danas, 13.Feb.2024

Povodom letaka "Narodne odbrane" koji su se večeras pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na "otpor Kurtijevoj policiji", Srpska lista pozvala je građane da ne nasedaju na takve provokacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.