Izvor: Danas, 01.Apr.2023, 20:52

Srpska lista upozorila: Ako Priština ne oslobodi uhapšenog Srbina, uslediće opšti ustanak

Srpska lista (SL) upozorila je večeras da će, ako Priština ne oslobodi danas uhapšenog Srbina, osumnjičenog za paljenje automobila na severu Kosova i "ne prestane sa maltretiranjem srpskog naroda, izazvati reakciju svih Srba".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Kosovska policija uhapsila Srbina bez ijednog dokaza

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2023

Srpska lista saopštila je danas da je Kosovska policija uhapsila Srbina iz Zubinog Potoka i "bez ijednog dokaza" optužila ga za teška krivična dela.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srpska lista upozorila Prištinu: "Ako ne oslobodite uhapšenog, sledi reakcija svih Srba"

Izvor: Blic, 01.Apr.2023

Srpska lista saopštila je da današnje hapšenje Srbina u Zubinom Potoku pod sumnjom da je navodno palio automobile sa kosovskim registarskim oznakama predstavlja pokušaj Prištine da pred nastavak pregovora u Briselu izazove reakciju srpskog naroda sa sjevera Kosova.

Nastavak na Blic...

Ambasadori SAD i Nemačke reagovali na paljenje automobila na severu Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Apr.2023, 15:38

Ambasador Sjedinjenih Država na Kosovu Džefri Hovenijer (Jeffrey Hovenier) je poručio da njegova zemlja osuđuje "kriminalno paljenje vozila na severu" te naveo Vlada Kosova ima odgovornost da zaštiti svoje građane i osigura da se pronađu odgovorni za ova krivična dela.  Reagovao je i ambasador...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.