Srpska lista pali automobile na KiM - natpis u pokretu krstari severom pokrajine (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 09.Apr.2023, 22:42

''Srpska lista'' pali automobile na KiM - natpis u pokretu krstari severom pokrajine (FOTO)

''Srpska lista'' pali automobile na KiM - natpis u pokretu krstari severom pokrajine (FOTO) "Ko pali automobile Srbima na severu KiM? = Srpska lista, natpis je koji sa privatnog vozila poziva na otpor ovoj izdajničkoj partiji.


   
Zubin Potok, nedavno zapaljen auto
   
Odnosi se na nedavno više zapaljenih automobila na severu Kosova i Metohije poslednjih dana. Razlog za to je, kako se lako saznaje među >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ovdašnjim Srbima, preregistracija vozila na, po srpskim zakonima, ilegalne RKS tablice. Jedini ko za to ima motiv jeste glavni pregovarač sa šiptarskim separatistima, Aleksandar Vučić.

Preregistracijom se jasno može utvrditi obim izdaje jer se tako i na krajnje neposredan način, vizuelno može "izmeriti" sva sramota koju je Vučić naneo Srbima ali i državi, predajom Kosova i Metohije. Upravo zato, kako tvrde Srbi sa KiM, Vučić želi da to spreči pošto-poto te šalje svoje grupe, siledžija, koje paljenjem automobila žele da zastraše vlasnike onih koji do sada nisu preregistrovali vozila ali se dvoume.
Naime, sigurno je da gotovo niko ne bi preregistrovao svoj auto ali kako je Vučić sa Kim povukao ili ugasio sve bezbednosne službe, razorio organizovanu odbranu Srba na severu KiM, otkazao svaki vid zaštite i pomoći  isve to predao u ruke separatistima, narod je prinuđen na takve korake znajući da pomoći niotkuda nema. Kazna za regularne tablice koje se koriste na KiM, sa oznakama gradova po srpskim propisima, jeste oduzimanje vozila i/ili 150 evra novčane globe, kako su najavili iz sistema kosovskih separatista. Zadnji rok za to je bio kraj marta.
Iz Vlade Srbije se niko nije izjašljavao po tom pitanju pa Srbi to protumačili kao prećutnu saglasnost režima i u velikom broju požurili da izbegnu kazne i omoguće sebi da koriste svoja vozila.




Podsećamo "Srpsku listu" je osnovao Aleksandar Vučić kako bi pružio legitimitet radu separatističkih kvazi-institucija učešćem "Srba". Ta stranka je registrovano jedino pri ssitemu kosovskih separatista, takozvane "republike Kosovo", a ne i u okviru političkog sistema Republike Srbije! Njenim učešćem separatisti su do danas mnogo postigli, od "demarkacije" dela granice prema Crnoj Gori, zatim pruženog legitimiteta separatističkim "izborima", penzije "veteranima" terorističke UĆK, osnivanje Vojske Kosova... Sve to na direktan način je podržala ova sepratistička stranka ali i mnogo više.


Ostaje da vidimo da li će sve ostati na ovome, hoće li možda nasilje i pritisci režima postati intenzivniji ili će nezadovoljstvo Srba dostignuti svoj vrhunac. Za to je, ipak, potrebna svenarodna podrška koju lažna opozicija u Srbiji uspešno sabotira a posledih dana i pozivom na održavanje referenduma koji bi u uslovima opšte kontrole režima, lako (i lažno) pokazao upravo rezultat kakv odgovara vlasti čime bi izdaja Kosova i Metohije bila prebačena sa Aleksandra Vučića, na srpski narod.




* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.