Srpska lista neće podržati formiranje Vojske Kosova

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista neće podržati formiranje Vojske Kosova

Srpska lista nikada neće podržati formiranje Vojske Kosova, poručio je danas Slavko Simić, predsednik te liste.

"Sigurno da nikada nećemo podržati formiranje Vojske Kosova i onu vojsku koja je ubijala našu decu, braću i sestre. Budite sigurni u to", rekao je Simić novinarima na obeležavanju Dana kosmetskih žrtava u Spomen sobi "Kosmetske žrtve", koja se nalazi u prostorijama Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM.

Kako je rekao, a oni koji se, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nažalost, bogate na kostima palih i ubijenih Srba ne mogu da predstavljaju Srbe na KiM.

"Takvi Srbi su izgubili i ponos i dostojanstvo i obraz da predstavljaju srpski narod, a ja poručujem odavde javnosti i porodicama ubijenih i kidnapovanih da nikada nećemo glasati za formiranje Vojske Kosova", istakao je Simić.

On je dodao da je došao u Beograd da podrži i da se solidariše sa porodicama ubijenih Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.