Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2022, 17:21

Srpska lista napustila sednicu Skupštine Kosova, kažu da je „odluka već doneta“

Predsednik poslaničke grupe Srpske liste u Skupštini Kosova Igor Simić ocenio je da je današnja rasprava na vanrednoj senici parlamenta "farsa", jer je, prema njegovim rečima, odluka da se Srbima zabrani da glasaju na referendumu o promenama Ustava Srbije "već doneta".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLANICI SRPSKE LISTE NAPUSTILI ZASEDANJE Kurti tražio tretman Kosova kao nezavisne države, Simić poručuje: Zabrana referenduma kruna nedela prema Srbima (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Jan.2022

Poslanici Srpske liste napustili su današnju sednicu kosovskog parlamenta, a predsednik ove parlamentarne grupe Igor Simić ocenio je da je kruna nedela prema Srbima na Kosovu i Metohiji zabrana da se izjasne na referendumu o promenama Ustava Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.