Srpska lista: Trajković udario na tim i predsednika

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Trajković udario na tim i predsednika

Srpska lista tvrdi da je Momčilo Trajković u Otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću direktno i nedvosmisleno udario na sopstveni pregovarački tim i svog predsednika na vrhuncu njegove borbe da u rešavanju pitanja Kosova i Metohije dobije najviše.

Na taj način on se jasno deklarisao na čijoj je strani i za čije interese radi, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Prema njenom stavu, Trajković nastavlja da pljuje sopstvenu držvu i Srbe na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Metohiji, koji su predsedniku dali jasnu podršku u reševanju problema.

Kvazi patriote, poput Trajkovića, smatra Srpska lista, ne brine narod, koji ih je odbacio onda kada su jednu za drugom prodavali njive po centralnom Kosovu i Metohiji i kupovali sebi nekretnine po Beogradu i Nišu.

Upravo je neodgovorna politika "raznih Trajkovića", politika nečinjenja, zabijanja glave u pesak i bežanja od realnosti, prema oceni Srpske liste, dovela predsednika i aktuelnu vlast u poziciju da se vezanih ruku bori da spasi što se spasiti može.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.