Srpska lista: Platforma ima za cilj rušenje dijaloga

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Feb.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Platforma ima za cilj rušenje dijaloga

Na informaciju da su predsjedavajući državne delegacije za dijalog sa Srbijom predali Skupštini Kosova platformu za dijalog reagovali su iz Srpske liste rekavši da "ovakva platfoma izaziva zabrinutost kod srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji".  "Platforma koju su predstavnici kosovskih Albanaca danas predstavili kao osnov za 'dijalog' i 'kompromis' je još jedan akt, nakon anticivilizacijske odluke o uvođenju taksi, formiranja vojske i statuta...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Platforma kosovskih Albanaca još jedna akt rušenja dijaloga

Izvor: Danas, 15.Feb.2019

Srpska lista ocenila je danas da platforma koju su kosovski Albanci predstavili kao osnov za dijalog predstavlja još jedan akt za blokadu dijaloga. Članak Srpska lista: Platforma kosovskih Albanaca još jedna akt rušenja dijaloga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.