Srpska lista: Izjava tužioca dokaz da je proces protiv Radoičića montiran

Izvor: Danas, 29.Dec.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Izjava tužioca dokaz da je proces protiv Radoičića montiran

Srpska lista saopštila je da je izjаvа kosovskog specijаlnog tužiocа Sile Hodže da još uvek utvrđuju ulogu potpredsednikа liste Milаnа Rаdoičićа u vezi sа istrаgom o ubistvu lidera GI "Sloboda, demokratja, pravda" Oliverа Ivаnovićа "rаzotkrilo montirаni i politički motivisаn proces" koji se vodi u Prištini protiv Radoičića i još trojice Srba. Članak Srpska lista: Izjava tužioca dokaz da je proces protiv Radoičića montiran se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Život blata

Izvor: Danas, 30.Dec.2018, 13:40

U poplavi analiza, izjava, komentara, saopćenja i drugih dubokoumnih javnih istupa u povodu metode kojom je Kolinda Grabar Kitarović odrubila glavu svojem donedavnom savjetniku za unutarnju politiku Mati Radeljiću.. Članak Život blata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.