Srpska lista: Izgubljena dva velika borca za bolji život Srba na KiM

Izvor: Blic, 15.Sep.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Izgubljena dva velika borca za bolji život Srba na KiM

Srpska lista saopštila je da su u strašnoj tragediji u kojoj su poginuli gradonačelnik Raniluga Gradimir Mikić i predsednik SO Ranilug Saša Aleksić izgubljeni životi dva velika borca za bolji život Srba na Kosovu i Metohiji i uputila saučešće njihovim porodicama.

"Srpski narod večno će pamtiti Gradimira i Sašu kao odgovorne i sposobne rukovodioce.

Srpska lista upućuje najiskrenije saučešće porodicama Mikić i Aleksić, saučestvujući u njihovom neizmernom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolu", navodi SL.

Predsednik opštine i predsedavajući Skupštine opštine Ranilug Gradimir Mikić i Saša Aleksić poginuli su ranije danas u saobraćajnoj nesreći kod Niša, objavio je RTV Puls.

Kako je Tanjugu rečeno u Policijskoj upravi Niš dva muškarca poginula su u nezgodi na autoputu Leskovac-Niš, nedaleko od naplatne rampe Doljevac-Niš.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.