Srpska: Srbija u srcu i duši Srbina

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska: Srbija u srcu i duši Srbina

Gračanica -- Pred oko 600 simpatizera GI "Srpske" u Lepini održana predizborna tribina, sa koje je poručeno da će Srbi istrajati u borbi da Srbija ostane na Kosovu.

"Ponosan sam što imam privilegiju i čast da stojim ispred vas. Srbi se ne kupuju, Srbinu moraš da uđeš u srce i dušu, a kad tamo uđeš naćićeš Srbiju".

"Zato nema smisla to što nude ugovore, što odlaze u Bergen i prete onima kojima je najgore. Sagradićemo Zajednicu srpskih opština kako više ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi saginjali glavu već ponosno podigli našu zastavu", poručio je kandidat "Srpske" za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović, zahvaljujući svima koji su u prvom krugu lokalnih izbora na KiM dali podršku "Srpskoj".

Kako je saopštio Izborni štab GI "Srpske", predsednik "Srpske" Vladeta Kostić je na tribini pozvao građane da izađu na birališta u drugom krugu izbora.

"Možda će 1. decembra padati sneg, ali nemojte ostati u svojim toplim domovima. Nemojte, da se ne bi četiri godine smrzavali, ne od zime već od straha i neizvesnosti da li ćemo ostati u tim toplim domovima. Zato, koliko god da je hladno vreme, izađimo ponovo svi u nedelju i zaokružimo broj 126, pod kojim je naš kandidat Branimir Stojanović", rekao Kostić.

Prisutnima su se obratili i Srđan Vasić, direktor filijale RFZO Priština u Gračanici i odbornik "Srpske" Zoran Mitrović.

Tribina je otvorena intoniranjem himne "Bože pravde".

GI "Srpska" je saopštila i da će sutra u 18 časova održati završnu tribinu u velikoj sali Doma kulture u Gračanici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predizborni skup GI Srpske u Lepini

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Pred oko 600 simpatizera Građanske inicijative (GI) "Srpske" danas je u Lepini održana predizborna tribina, sa koje je poručeno da će Srbi istrajati u borbi da Srbija ostane na Kosovu i Metohiji...- Ponosan sam što imam privilegiju i čast da stojim ispred vas. Srbi se ne kupuju, Srbinu moraš da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.