Srpska: Sigurni u pobedu

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska": Sigurni u pobedu

Gračanica -- U Gornjoj Gušterici na centralnom Kosovu danas je otvoren štab GI "Srpska" odakle su predstavnici Srpske poručili da se pobeda ne dovodi u pitanje.

Kandidat za gradonačelnika Gračanice ispred liste Srpska Branimir Stojanović izjavio je da je otvaranje još jednog u nizu štaba želja da se narodu objasni da su predstojeći lokalni izbori zapravo referendum.

"Moramo da ih pobedimo sa velikom razlikom da bismo im pokazali koliko smo mi spremi da istrajemo u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom idealu da i dalje ovde postoji Republika Srbija, da i dalje postojimo mi onakvi kakvi jesmo, a ne onakvi kakvi bi drugi želeli da budemo”, rekao je Stojanović.

On je, kako je večeras saopšteno iz Srpske, naglasio da je otvorena još jedna kancelarija gde će narodu moći da se objasni da biraju izmedu sigurnog puta Srbije koja je hranila, školovala, lečila sve ove godine i nečeg drugog, nejasnog.

Predsednik Srpske Vladeta Kostić izjavio je da će posle 3. novembra sve one koji su izašli iz naroda vratiti u narod ističući da je siguran u pobedu Srpske na predstojećim izborima.

"Razlika će pokazati da su Srbi na Kosovu i Metohiji jedinstveni, da su Srbi bez obzira na bilo koju pripadnost stali pod jednu kapu. Ta kapa se zove Srpska, pod rednim je brojem 126, a u Gračanici je predvodi Branimir Stojanović“, poručio je Kostić.

Poslanik u Skupštini Srbije Zvonimir Stević rekao je da je najveća snaga , snaga države koja je stala iza liste Srpska.

"Ovi ljudi koji su u Srpskoj napraviće pravi tim koji će da pokuša da reši nagomilane probleme na Kosmetu. Posle trećeg i četvrtog nastavlja se finanasiranje na Kosovu i Metohiji, donećemo projekte i investicije za obezbedivanje radnih mesta“, obećao je Stević.

Pred oko više od 100 simpatizera Srpske, štab je otvoren intoniranjem himne "Bože pravde“, stoji na kraju saopštenja iz “Srpske”.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.