Srbin IZ INATA pričao srpski ispred albanske zastave! Pretili da će ga POLOMITI, usledio hrabar potez (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

Srbin IZ INATA pričao srpski ispred albanske zastave! Pretili da će ga POLOMITI, usledio hrabar potez (VIDEO)

Mladić se potom odlučio na jedan potez kako kaže "iz principa"

Jedan video postao je hit na društvenoj mreži Tik Tok kada je mladić iz Srbije odlučio da krene put Prištine. Razlog za to je i više nego neočekivan.

Naime, kako D. K. objašnjava u videu, neko mu je na pomenutoj društvenoj mreži pretio u komentarima da bi mu "polomio vilicu kada bi pričao srpskim jezikom u Prištini".

Reply to @skojskull99 ##xyzbca ##fyp ##foryou ##viral ##4you ##balkan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ##serbia ##kosovo ##pristina Da, iscimao sam se do Prištine da snimim video iz principa😊

♬ original sound - David Khezri

Kako se može videti u videu, on je kupio kartu do Prištine, otišao bez razmišljanja tamo i stao ispred albanske zastave, a onda i rekao:

- Evo pred albanskom zastavom vama da se obratim. Znači ima da pričam kojim god jezikom hoću gde god hoću. Najvažnije je da se mi razumemo, je l tako? - kazao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.