Srbija odlučna da ostane na KiM

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija odlučna da ostane na KiM"

Predsednik Privremenog organa Kosovske Mitrovice Aleksandar Spirić preneo je odlučnost države Srbije da ostane na Kosovu i Metohiji.

Spirić je preneo odlučnost države Srbije da brine o svakom građaninu i ulaže više sredstava kako bi život na KiM bio sigurniji i kvalitetniji.

"Potvrda za to je i budžet Privremenog organa za 2015. godinu, a tu su i kapitalne investicije za 2016. i 2017. godinu", rekao je Spirić na novogodišnjem prijemu koji je priredio za direktore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preduzeća i ustanova u gradu.

Osvrćući se na, kako je rekao, težak život srpskog naroda u pokrajini, on je demantovao da će biti otpuštanja radnika na severu Kosova.

"Privremeni organ dao je u godini za nama svoj maksimum, pokrenuti su i realizovani brojni infrastrukturni i drugi projekti", rekao je on i dodao da je broj rešenih predmeta u ovoj godini veći deset puta u odnosu na prethodne godine.

Zaslužnim kolektivima i pojedincima uručene su zahvalnice za uspešan rad u 2014. godini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.