Srbija mora da isplati 3.000 evra odštete policajcu

Izvor: Danas, 21.Feb.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija mora da isplati 3.000 evra odštete policajcu

Evropski sud za ljudska prava utvrdio je da Srbija treba da isplati policajcu Daliboru Živiću skoro 3.300 evra na ime nematerijalne štete i sudskih troškova, kao i kamatu na te iznose. Predstavka protiv Srbije podneta je 29. jula 2008. godine, a Živić se žalio na flagrantno nedoslednu sudsku praksu domaćih sudova u vezi sa isplatom istog povećanja plate odobrenog određenoj kategoriji policajaca. Živić ima prebivalište u Kosovskoj Mitrovici, gde je zaposlen kao policajac u MUP-u Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija kažnjena sa 3.000 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2012, 00:26

Evropski sud za ljudska prava utvrdio je da Srbija treba da isplati policajcu Daliboru Živiću iz Kosovske Mitrovice skoro 3.300 evra jer se on žalio na "flagrantno nedoslednu praksu domaćih sudova u vezi sa isplatom istog povećanja plate odobrenog određenoj kategoriji policajaca".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.