Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2024, 21:51

Srbi s Kosova i dalje u dilemi oko popisa: „Ne znamo ni ko pije, ni ko plaća“

Drugi popis stanovništva na Kosovu od 1999. godine počeo je 5. aprila i trajaće do 17. maja. Ako poslušaju svoje političke predstavnike, Srbi će ga bojkotovati, kao i onaj prethodni 2011. godine. Popis je još jedna u nizu stvari koja dodatno zbunjuje ionako zbunjeno srpsko stanovništvo na Kosovu, koje je očekivalo jasnije poruke iz Beograda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Popis na Kosovu ide po planu, učestvuju i pripadnici srpske zajednice

Izvor: VOA, 15.Apr.2024, 17:43

Priština — Oko 200.000 stanovnika popisano je na Kosovu od 5. aprila kada je počeo popis stanovništva, domaćinstava i stanova, objavila je Agencija za statistiku Kosova. ‚‚Kada je reč o porodičnim domaćinstvima, ima više od 47.000 koja su već registrovana i očekujemo da ih se još...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.