Srbi ostaju u pritvoru

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi ostaju u pritvoru

Osnovni sud u Prištini potvrdio je svoju raniju odluku da trojica Srba, koje kosovsko tužilaštvo sumnjiči da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića, ostaju u sudskom pritvoru do 24. decembra.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Ilustracija

Advokat jednog od trojice pritvorenih Miloš Delević zjavio je za RTS da je Osnovni sud potvrdio prethodnu odluku o sudskom pritvoru i najavljuje podnošenje žalbe.

Radojičić: Hteli su da me likvidiraju (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prethodno je Apelacioni sud naredio preispitivanje odluke o pritvoru, jer nije bilo dovoljno dokaza za njihovo zadržavanje.

Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošić uhapšeni su prošlog meseca u policijskoj akciji u severnom delu Kosovske Mitrovice.

SVE O KRIZI NA KOSOVU: Upad ROSU u Mitrovicu!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Trojica Srba ostaju u pritvoru

Izvor: B92, 17.Dec.2018

Osnovni sud u Prištini potvrdio je svoju raniju odluku da trojica Srba ostaju u sudskom pritvoru do 24. decembra...Trojicu Srba kosovsko tužilaštvo sumnjiči da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića...Advokat jednog od trojice pritvorenih Miloš Delević izjavio je za RTS da je Osnovni sud potvrdio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.